PubQuiz

Op maandag 8 februari 2021 was het dan zover onze eerste echte PubQuiz.

De leden hebben zelf de vragen en antwoorden bedacht en ingestuurd. Het ging over van alles, van de geschiedenis tot nu, van de oudleden tot de jeugdleden en alles wat daar nog tussen ligt. Feike heeft hier een prachtige quiz van in elkaar gezet. En een quiz zonder prijswinnaars is natuurlijk geen quiz. De eerste prijs is gewonnen door Lieke Roes, de tweede prijs door Raymondo de Reus en de derde prijs was voor Maud en Bianca de Reus. Allemaal gefeliciteerd met jullie prijs.

Omdat dit een zeer groot succes was en naar meer smaakt zijn Lieke, Sietse, Jurre, Carmen en Ruben Roes inmiddels met de tweede PubQuiz aan het voorbereiden. Deze zal gehouden worden onder de leden op maandag 8 maart. Succes met het voorbereiden familie Roes.