Hoofdmenu

Nieuws

Eindejaarsconcert 2018

Jahaa! de temperatuur doet het je haast niet geloven, maar we zitten alweer in de laatste maanden van het jaar.

Read more ...

Vrienden van de Drumfanfare St.Martinus

De aftrap is gegeven voor de muzikale vrienden van drumfanfare St.Martinus wervingsactie.

Read more ...

Rommelmarkt 1 juli 2018

Volgens jarenlange traditie, houden wij, Drumfanfare St. Martinus, op zondag 1 juli 2018 weer een rommelmarkt in de buurtschap Greffelkamp.

Read more ...

De Dirigenten

Vanaf Januari 2016 is de muzikale leiding van ons korps in handen van Harald Franken.

Als 8-jarig jongetje werd Harald Franken lid van de Zettense harmonie "Crescendo". Al snel werd duidelijk dat muziek niet meer weg te denken was uit zijn leven.

Harald Franken is al sinds zijn 15e actief in het begeleiden van muziekgroepen. Dit is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot het dirigentschap bij diverse muziekkorpsen.

 

Reeds op jonge leeftijd werd Harald gevraagd muziekles te geven, hetgeen zich ontwikkelde tot een bloeiende lespraktijk. In 1998 werden alle muzikale activiteiten ondergebracht in het bedrijf Franken Music Service. Als allround muziekleraar, leidt hij onze leerlingen op. De term “leerlingen” moet gezien worden als “mensen in de leeftijd van 8 t/m 99 jaar”. Iedereen kan een instrument leren bespelen, hoe jong of oud men ook is.

Wij willen onze leerlingen en leden de mogelijkheid bieden zich muzikaal verder te ontwikkelen. Dit is niet alleen in het belang van de muziekvereniging maar zeker ook in het belang van de persoonlijke ontwikkeling. Harald toetst het niveau van de leerling en overlegt wanneer deelname aan het examen gewenst is.

Dyon Jansen is onze instructeur voor de slagwerkgroep. Dyon studeert op dit moment op het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Iedere maandag krijgen de slagwerk leerlingen individueel les van hem. Dyon toetst het niveau van de leerling en overlegt wanneer deelname aan het examen gewenst is. Tevens repeteert Dyon samen met de gehele slagwerkgroep. 

 

 

Sponsoren

Wij worden gesteund door de volgende sponsoren.
Etos Didam
Wim Boerstal Didam
Harry Peters Didam
Beugelclub "St Martinus"
Henk Lanters